Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΓΙΩΝ



Ολοκληρώθηκε  η κατασκευή  του νέου   πιεστικού  συστήματος  για την αδιάλειπτη  παροχή  νερού  στα κτίρια του Γυμνασίου – Λυκείου Βαγίων σε αντικατάσταση του παλαιού που υπήρχε σε εξωτερικό χώρο από το έτος  2000 και πλέον δεν λειτουργούσε.
Τοποθετήθηκαν σε στεγασμένο χώρο  δύο δεξαμενές  συνολικής  χωρητικότητας  2000 λίτρων  οι οποίες και αναμένεται να καλύψουν τις ανάγκες των  σχολείων .
Η  κατασκευή  ήταν απαραίτητη    γιατί κυρίως  κατά τους  μήνες  υψηλής  ζήτησης,  λόγω της πτώσης της  πίεσης  του δικτύου όπως  επίσης και σε κάποια διακοπή του νερού υπήρχε πρόβλημα  με την ομαλή λειτουργία των σχολείων σε θέματα υγιεινής –καθαριότητας .
Επίσης έγινε  προμήθεια  τεσσάρων μεταλλικών  καλαθιών  απορριμμάτων εξωτερικού χώρου που θα τοποθετηθούν στον  αύλειο  χώρο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τον  πρόεδρο της  Σχολικής  Επιτροπής  των Σχολικών  Μονάδων της  Δευτεροβάθμιας  Εκπ/σης  του Δήμου Θηβαίων  κύριο Κωνσταντίνο Τυρηνόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα υποδομών των σχολείων μας.


                           Το  Δ.Σ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου