Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Έναρξη τηλεδιασκέψεων με τους μαθητές της Γ τάξης ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝ



Αγαπητοί μαθητές γειά σας

Όπως όλοι "μένετε σπίτι" και τηρείτε με ευλάβεια τους κανόνες υγιεινής. Έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους γύρω σας.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε την 1η τηλε..συνάντησή μας. Σήμερα έγινε η τηλεδιάσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και μας έγινε μια πρώτη παρουσίαση της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσουμε για τις τηλεδιασκέψεις μας.

 Θα είμαστε στο σχολείο αύριο 20/3/2020 ο κ. Βαλμάς και εγώ και θα μπορέσουμε να σας δώσουμε οδηγίες από τις 9:00 ως τις 10:20 στο τηλέφωνο του σχολείου 2262061546 αλλά και στο τηλέφωνο του Γυμνασίου 22620-61229 ώστε να γίνει η πρώτη δοκιμαστική μας τηλεσυνάντηση στις 10:30. 

Θα σχεδιάσουμε στη συνέχεια ένα πρόγραμμα για την σύγχρονη τηλεκπαίδευση που θα ακολουθήσει από Δευτέρα. Για να συνδεθείτε χρειάζεται να διαθέτετε ένα laptop ή desktop με ακουστικά-μικρόφωνο, ηχεία και κάμερα για να σας βλέπουμε.

 Επίσης μπορεί κανείς να συνδεθεί με smartphone. Ακόμη και αν κάποιος δεν διαθέτει internet μπορεί να συνδεθεί (μόνο για ήχο) με σταθερό τηλέφωνο και χρέωση μια (1) μονάδα.

 Η σύνδεσή σας θα είναι απλή μέσω ενός link που θα διαφέρει ανά καθηγητή (ανά εικονική τάξη). Το link για την αυριανή σύνδεση είναι το δικό μου και ειδικά για αύριο καλούνται όλοι οι μαθητές της Γ να συνδεθούν.

    https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/thissaris

Καλό βράδυ και καλή τηλε..συνάντηση

ΙΣΣΑΡΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου